Kesäkausi käynnissä

Future Cup rallisprint-sarja starttasi huhtikuun viimeisenä viikonloppuna Tammisaaresta. Muiden kisaviikonloppujen tapaan ohjelmassa oli osakilpailut sekä lauantaina että sunnuntaina. Osallistujamäärältään runsaslukuisimmassa luokassa Kai Kivimäki sijoittui BMW:llään lauantaina sijalle 12 ja sunnuntaina yhden pykälän paremmin. Luokan ja koko sarjan tasaisuutta kuvaa hyvin se, että Kai jäi luokkavoittajasta molempina päivinä ainoastaan viitisen sekuntia.

Seuraavaksi vuorossa on 9. ja 10.5. ajettavat Future Cupin Oulun osakilpailut. Aiempina vuosina Kiimingin Jäälissä järjestetyt tapahtumat ajetaan nyt ensimmäistä kertaa Oulun uudessa moottoriurheilukeskuksessa OuluZonessa. Paikka sijaitsee noin 30 km:n päässä Oulun keskustasta Kuusamoon.

Rallicross-legenda Matti Alamäen suunnittelemalla moottoriradalla ja sen varikkoalueella kiertelevän vauhdikkaan ja vaihtelevan radan pituus on hieman yli kaksi kilometriä. Molempina päivinä ajetaan sama reitti. Ensimmäinen auto starttaa lauantaina 9.5. klo 12 ja sunnuntaina klo 11.00.

Alueella on yleisölle useita katselupaikkoja, joista näkee käytännössä koko radan. Kahden päivän yleisölippu maksaa 15€. Yhdenpäivän lipun saa 10 eurolla. Alle 12-vuotiaat pääsevät seuraamaan kilpailua vanhempien mukana ilmaiseksi. Sunnuntaina äitienpäivänä kilpailujen järjestäjä Lakeuden Urheiluautoilijat ry tarjoaa ilmaisen sisäänpääsyn kaikille äideille. Paikalla on myös ruokamyyntipisteitä yleisölle.

Lisätietoa: www.futurecup.fi | www.lakeudenurheiluautoilijat.fi | Tietoa rata-alueesta: www.ouluzone.fi