Kotikisassa jäi parantamisen varaa

Kai Kivimäen kisa Future Cup:in Oulun osakilpailuissa ei sujunut aivan odotusten mukaisesti. OuluZonen radalla lauantain kisassa auton ohjattavuuden kanssa oli ongelmia. Ensimmäisellä kierroksella BMW puski parissa kohtaa ja tärkeitä sekunteja valui hukkaan. Hän jäi luokassaan sijalle 12. Tappiota kärkeen tuli 3,91 sekuntia. Tauolla sade luikasti radan, eikä aikojen parantaminen ollut enää mahdollista. Sunnuntaiksi tiimi teki alustaan vakaajamuutoksia ja ajettavuus parani. Ensimmäisellä kierroksella Kai oli lupauksia herättävästi oman luokkansa viides. Toisella kierroksella ajolinjat olivat hieman liian ahneita ja auto valui yhdessä mutkassa niukasti ulos radalta. Tämä lipsahdus saattoi maksaa monta sijaa, sillä kisa ralliautoluokassa on erittäin tasaista. Sekunnin sisään mahtuu yleensä monta kuljettajaa. Aika kyllä parani yhden kymmenyksen toisella yrityksellä, mutta muutama kuski onnistui vielä paremmin. Kai tippui sijalle 11. Eroa kärkeen tuli nyt 3,56 sekuntia. – Ei kyllä voi olla tyytyväinen, kun sijat ovat siellä kympin väärällä puolella. Sunnuntaina toinen ajo sujui hyvin ihan viimeisiin mutkiin saakka, mutta sitten valui vähän soralle. Kisa on niin tiukkaa, että noita ei kestä tulla, Kai kertoi. Lauantain kisan tuloksetSunnuntain kisan tulokset

Seuraavaksi Kai kilpailee Juhannusaaton Iso-Syöte Mäkiajossa. Future Cup jatkuu heinäkuun alussa Imatralla.