Kumppanit

Vauhdikkaassa menossa mukana:

 spon_katterla Vedeneristys- ja kattotyöt luotettavasti jo vuodesta 1971.
Soita meille: 0207 291 400.
 spon_kimara Kimara on Rautakeskon oma hirsirakennustuotemerkki, jolla on toimittu Suomen markkinoilla vuodesta 1996 lähtien. Suomessa Kimara-hirsitalot ovat myynnissä kaikissa K-raudoissa ja Rautioissa, joissa sinua palvelee osaava ja luotettava talomyyjä.
vwhyotyautot  volkswagen-hyotyautot.fi
Maarakennus
V&K Niemelä
Pohjoispuolentie 344 93100 PUDASJÄRVI
ormaxlogo

Olemme johtava katemateriaalien toimittaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Meillä on myyntiä kaikissa seitsemässä maassa ja tuotantoa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Meillä on laaja tuotevalikoima savi- ja betonitiilikattoja.

 spon_k-rauta K-rauta on kansainvälinen rakentajan, kunnostajan ja sisustajan rautakauppaketju. Meiltä saat laajojen valikoimien lisäksi parhaat kokonaispalvelut ja –ratkaisut kilpailukykyiseen hintaan.
schiedel_logo Schiedel Savuhormistot Oy aloitti toimintansa vuoden 2002 alusta ja siitä syntyi kerralla Suomen johtava valmispiippuyritys. Schiedel Savuhormistot kuuluu Monier-konserniin, joka on maailman johtava katemateriaalien ja -järjestelmien sekä savupiippujen toimittaja.
rosenlew_logo Rosenlew tuntee käyttäjien tarpeet ja on tuottanut kodinkoneita Suomen markkinoille jo vuodesta 1952. Rosenlew kuuluu nykyään Electrolux -konserniin, joka on maailman johtavia kodinkonevalmistajia. Electrolux -konsernin tutkimus ja tuotekehitys resurssit ovat näin valjastettu kehittämään nykyaikaisia ja vaivattomasti toimivia Rosenlew-kodinkoneita.
Omega-keittiot_logo Omega-Keittiöt on keittiö- ja kodin muita kiintokalusteita valmistava yritys. Olemme toimineet alalla jo yli kymmenen vuoden ajan. Tehtaanmyymälämme sijaitsee Ylivieskan liikealueella lukuisten autoliikkeiden ja suurten tavaratalojen lähellä. Muut yrityksen toimipisteet löytyvät Seinäjoelta, Raahesta, Kokkolasta, Oulusta sekä Iisalmesta.
 spon_kelkkakuume Perheyritys Ojan Rauta on perustettu vuonna 1932. Tänä päivänä Ojan Rauta on palveleva ja paikallinen rautakauppaketju, jonka myymälät sijaitsevat Oulussa, Kempeleessä, Raahessa, Kalajoella, Oulaisissa ja Ylivieskassa.
kpmg KPMG Oy Ab on Suomen johtavia asiantuntijaorganisaatioita. Palveluihimme kuuluvat tilintarkastus-, vero-, laki- ja neuvontapalvelut.
 isover ISOVER luo turvallisia ja tehokkaita ratkaisuja äänen- ja lämmöneristämiseen, jotka tuovat asumismukavuutta käyttäjilleen ja samalla auttavat suojelemaan ympäristöä. Haluamme olla rakennusalan johtava kestävien eristysratkaisujen tarjoaja.
vieskatalo Vieskatalot valmistaa Vieskan Elementti Oy lähes 50 vuoden kokemuksella Alavieskan tehtaallaan. Vieskataloissa asuukin jo tuhansia tyytyväisiä perheitä ympäri Suomen. Vuodesta 2010 vuoteen 2015 talojamme myytiin tuotemerkillä Kotitalo, mutta vuoden 2016 alusta alkaen on taas mahdollista saada Vieskatalojen tuttua ja taattua laatua.
 spon_conlog Me kehitämme, suunnittelemme ja valmistamme turvalisuus- ja puolustusalan järjestelmäalustoja, erikoisajoneuvoja sekä erikoiskontteja. Pitkä kokemuksemme turvallisuus- ja puolustusalan erikoistuotteista, vahva tuotekehitysosaaminen sekä asiakkaiden tarpeiden ymmärtäminen ovat tehneet Conlog Groupista alansa edelläkävijän, joka tunnetaan myös kansainvälisesti.
 spon_hifistudio Hifi Studio on laadukkaiden kuvan- ja äänentoistolaiteratkaisujen myyntiin erikoistunut yritys, joka palvelee yksityishenkilöitä ja yrityksiä Helsingissä, Oulussa, Tampereella, Kuopiossa ja Turussa myymälöissä, sekä kaikkialla Suomessa verkkokaupassa. Laajaan valikoimaamme kuuluvat hifi- ja kotiteatterilaitteet, kuvatuotteet (televisiot ja videotykit), kaiuttimet, monihuonelaitteet, yritysten AV-järjestelmät, sekä suunnittelu- ja asennuspalvelu.
 spon_leskinen Moderni, kansainvälinen olutkulttuuri tuli pohjoiseen helmikuussa 1992. Kylmään kotimaiseen laageriin tottuneiden oululaisten makunystyrät avattiin uusille ja ihmellisille kokemuksille: Leskinen oli avannut ovensa. Samalla tiellä – eri kadulla kylläkin – ollaan edelleen. Laajan ja alati vaihtuvan olutkirjon lisäksi lämpimästä ja asiantuntevasta palvelustaan tunnetut Leskiset tarjoavat asiakkailleen kattavan valikoiman kuplivia siidereitä, pyöreitä ja pehmeitä viinejä, erikoiskahveja sekä paljon, paljon muuta.Oluthuone Leskinen
Kirkkokatu 10 Rotuaari
Oulu, Finland
 spon_wetteri Wetteri-konserni kuuluu neljän suurimman suomalaisen yksityisen autoliikkeen joukkoon.Wetterin edustuksiin kuuluvat Volvo-, Land Rover-, Range Rover-,  Ford-, Jaguar-, BMW-, Mini-, Honda-, Mazda-, Hyundai-, Fiat-, Alfa Romeo-, Lancia-, Jeep-, Subaru- ja Kia –henkilöautot sekä Fiat- ja Ford –tavara-autot.
 spon_omatalo Omatalo on Suomen tunnetuin talomerkki ja kokemusta teollisesta talovalmistuksesta on kertynyt yli 70 vuoden ajalta. Voimmekin sanoa, että rintamamiestalojen valmistushistoria löytyy Sonkajärveltä.
 spon_autopiste Olemme palveleva automaalaamo joka tekee yhteistyötä vakuutusyhtiöiden kanssa. Suoritamme tarvittaessa myös autojen vauriotarkastukset.Toimimme Oulun talousalueella ja omaamme työstämme jo 30 vuoden kokemuksen. Olemme yksi Oulun vanhimmista automaalaamoista. Kun auton maalaus tai korjaus ovat sinulle ajankohtaisia, me tulemme avuksesi!
Automaalaamo Oulun Auto-Piste Jukolantie 12 90410 OULU 08 5522904 oulunautopiste@ap.fi www.oulunautopiste.fi
spon_maler Maler Oy on vakavarainen perheyritys, joka on perustettu vuonna 1989. Tuotteitamme ovat mm. sisustuslistat ja -paneelit. Jatkojalostamme myös perinteistä mäntyä sekä kuusta listoiksi ja paneeleiksi. Valikoimamme käsittää myös aitojalopuisia sisustustuotteita, kuten kynnyksiä ja listoja.
 spon_kkylakauppa Palveleva pienoistavaratalo aivan zeppeliinin läheisyydessä.
Valikoimaa löytyy nuppineulasta rakennussirkkeliin.
Tervetuloa edullisille ostoksille.
petralogo  Novart Oy on Suomen suurin keittiövalmistaja. Kotimainen ja ympäristökysymykset huomioiva tuotantoprosessi takaavat, että laatu on kaikin puolin sitä mitä pitääkin.
 RedShocks Professional Oululainen moottorikelkkojen, motocross pyörien ja kilpa-autojen iskunvaimentimien huoltamiseen erikoistynyt yritys. Puh. 045 136 8006
 spon_ekman Rakennussuunnittelua. EKMAN Arkkitehdit Oy Hämeenkatu 25A 33200 TAMPERE Puh. 03 223 7740
 spon_tikkurila Tikkurila tarjoaa kattavan valikoiman kauppa- ja rakennusmaaleja pintojen suojaamiseen ja kaunistamiseen sekä kuluttajille että ammattilaisille. Tuotevalikoimaan kuuluu muun muassa maaleja, lakkoja ja efektituotteita sisätiloihin, puu-, kiviaines- ja metallipintojen maaleja ulkotiloihin sekä erilaisia maalaamiseen liittyviä palveluja. Tikkurila valmistaa maaleja ja pinnoitteita myös metalli- ja puuteollisuuden tarpeisiin.
lujabetoni_logo Lujabetoni on Luja-yhtiöiden betoniosaaja ja Suomen kolmanneksi suurin betoniteollisuusyritys. Se tekee kaikkea betonista: toimitila-, asuinrakentamis- ja maatalouselementtejä, valmisbetonia, ratapölkkyjä, paaluja, infratuotteita, harkkoja, ympäristötuotteita ja Luja-kivitaloja.
katepal-logo Katepal Oy on Suomen johtava bitumisten kateaineiden ja bitumituotteiden valmistaja. Se on perustettu v. 1949. Tuotantolaitokset sijaitsevat Lempäälässä, Tampereen naapurissa.
Päätuoteryhmiä ovat SBS-kumibitumipohjaiset rullatavarat, kattolaatat, sivelyaineet ja pakattu bitumi.
spon_hyvankaupanpaikka Hyvän Kaupan Paikka Oy on tunnettu ja luotettava pohjoissuomalainen piharakennusten toimittaja. Valikoimistamme löytyvät grillikodat, saunakodat ja tynnyrisaunat, kylpytynnyrit, ladot, leikkimökit sekä varastot. Ostaminen on vaivatonta ja tarvittaessa kauttamme saa piharakennukset myös asennettuna. Suomen Hyvän Kaupan Paikka Oy Krouvintie 1, 90400 Oulu
p. 08 378 200 myynti@hyvankaupanpaikka.fi
karpatlogo Oulun Kärpät on vuonna 1946 perustettu jääkiekkoseura Kärpät on voittanutjääkiekon SM-liigan seitsemän kertaa: kerran 1980-luvulla ja kuudesti 2000-luvulla.
kaleva_logo Kaleva  on Pohjois-Suomen suurin media-alan yritys. Se tarjoaa asiakkailleen tuoreita uutisia, kiinnostavia juttuja ja hyödyllisiä palveluja joka päivä.
huntonlogo Hunton valmistaa laajaa valikoimaa puukuitulevyjä ja täydentäviä tuotteita kaikkialle taloon. Tärkeimmät tuotteet ovat bitumikyllästeiset tuulensuojalevyt/alapohjalevyt seiniin ja lattioihin sekä aluskatteet.
Holstinmaenautolasilogo Holstinmän Autolasi Oy:n yrittäjällä Kimmo Uitolla on vankka 15 vuoden kokemus alalta. Viime vuosituhannen puolelta Oulusta alkanut ura autolasien parissa on kerryttänyt Kimmolle tietotaitoa ja kokemusta joka takaa aina ensiluokkaisen työnjäljen ja palvelun Holstinmäellä asioitaessa.
huippufiksi_logo Huippufiksi on vuonna 1999 perustettu Oululainen yritys, jonka ydinosaamista on saattaa ajoneuvojen sisä- ja ulkopinnat edustuskuntoon. Monet asiakassuhteemme jatkuvat edelleen yli 10 vuoden jälkeenkin – nimi velvoittaa, ja huippulaadukas työnjälki sekä joustava asiakaspalvelu ovat valttejamme. Hoidamme kaikki ajoneuvojen sisä- ja ulkopesut, myllytykset ja vahaukset ammattitaidolla ja korkealuokkaisilla tuotteilla.
Harvialogo Nykyaikaisen suomalaisen saunan isänä pidetty Harvia on valmistanut kiukaita teollisesti jo yli 60 vuotta. Harvialla on ylivoimaisesti pisin sukupolvien katkeamaton perinne kiukaanvalmistuksessa Suomessa. Tänä päivänä Harvia on maailman johtava kiuasvalmistaja ja vie tuotteitaan yli 65 maahan.
fesconlogo Fesconin päätuotteita ovat kuivalaastit ja -betonit, rappaus- ja korjauslaastit, julkisivupinnoitteet ja -maalit, seinä- ja lattiatasoitteet, lattiapinnoitteet, eristerappausjärjestelmät ja laatoitus- ja vedeneristystuotteet.
arvolistalogo Arvolista Oy on vuonna 1994 perustettu yritys, päätoimialana sisustuslistojen valmistus ja tukkumyynti. Tuotteidemme korkean laadun takaa vankka ammattitaito.
Lonnberglogo
Lönnberg on markkinoinnin ja viestinnän ratkaisutoimittaja

Tavoitteemme on olla asiakkaidemme markkinointikumppani numero yksi. Tuotamme asiakkaillemme markkinoinnin ja viestinnän palveluita monipuolisesti, innovativiisesti ja luotettavasti.

ruukkilogo Ruukki on nyt osa SSAB:tä. Yhdessä Ruukki ja SSAB muodostavat maailmanlaajuisesti toimivan pohjoismaisen ja yhdysvaltalaisen teräsyhtiön, joka on johtava pitkälle kehitettyjen lujien terästen ja nuorrutusterästen sekä nauha-, levy- ja putkituotteiden sekä rakentamisen ratkaisujen tuottaja.
krautalappeenrantalogo K-rauta Lappeenranta
Tullitie 2 53500 Lappeenranta
Puhelin 05 620 811
painomiehet Valmistamme mm. mainostauluja, Banderolleja, lippuja, julisteita, teippauksia ja tarroja. Mahdollisuus tutustua nykyaikaiseen suurkuvatulostus tuotantoon.
krauta_rautapertti Osoite: Kartanonkatu 12, 55120 Imatra
Puhelin:020 7000300
uusikoti UUSI KOTI on korkealuokkainen, täysin suomalainen asumisen erikoislehti. Lehdestä saa käytännönläheisiä ideoita kodin tilaratkaisuihin, tekniikkaan ja sisustamiseen. Lehdestä löytyvät uudet talomallit ja pintamateriaalit – laatat, lattiat ja tapetit. Lehden vakiosisältöä ovat myös kodikkaat vapaa-ajanasunnot.
spon_racewaymedia Palveluita moottoriurheilijoille, tiimeille ja yrityksille jo yli 10 vuoden kokemuksella. Valokuvaukset, Internet sivut, lehtijutut ja tiedotustehtävät moottoriurheilukuljettajille/ -tiimeille sekä painettujen julkaisujen valmistus.